slider_bredbånd
topslider_streaming


Dit lokale underholdsningsunivers


Velkommen til Hornsyld-Bråskov NET.


Hornsyld-Bråskov NET's formål er at eje og drive fællesantenneanlæg for private installationer i området Hornsyld - Bråskov og varetage driften af anlægget, desuden at drive et bredbåndskabelanlæg med returveje og kapacitet til brug for datatransmission.


Ved offentligt distribuering af tv signaler, skal der indgåes særlige aftaler med Copy-Dan & Koda - Gramex for afregning af afgifter til rettighedshaverne.


Det påhviler ejer/ administrator selv at indgå en sådan aftale.


Ved kanalomlægningen hvor tv-kanaler skifter plads i grund,- mellem- og fuldpakken, - anbefales det alle, at genindlæse tv-kanalerne, uanset om det er et nyt eller gammelt Tv.Vi tilbyder frihed til at vælge


Hornsyld-Bråskov NET giver dig mulighed for at blande din egen tv-pakke. Hos os har du frihed  l at vælge om du er  l vores faste tv-pakker, eller du hellere selv vil vælge netop dine farvorit tv-kanaler.


Ønsker du en langt højere grad af valgfrihed, skal du vælge en Mellempakke med Bland Selv eller en Fuldpakke med Bland Selv.


Dine Bland Selv-kanaler kan skiftes hver måned - kvit og frit !


Med Bland Selv Bredbånd via kabel-tv stikket har du selv  mulighed for at ændre din up- og downloadhastighed. Du kan her tilpasse dit bredbånd efter dine behov.

TV & Radio

Bredbånd

Telefoni

Streaming

Er du ikke allerede en del af Hornsyld-Bråskov NET?


Kontakt os og bliv en del af fællesskabet