lokalantenneforening_slider1
topslider_streaming

Fuld fart og indbygget sikkerhed...

Sikkerhedspakken

følger med når du køber bredbånd fra YouSee


Beskyt børnene på nettet

Børn bruger masser af tid online. Men hvilke sider besøger de? Og hvor mange timer bruger de på nettet? Med Sikkerhedspakken kan du beskytte dine børn ved at blokere sider, der for eksempel indeholder vold, voksenindhold eller gambling. Du kan desuden sætte begrænsning på hvor mange timer, de kan være online i løbet af en dag.


Gå på netbank uden bekymringer

Hvornår har du sidst været i banken? I dag klarer vi langt det meste af vores økonomi på smartphones, tablets eller computere. Men dine bankoplysninger kan nemt havne i de forkerte hænder. Derfor sørger Sikkerhedspakken for, at forbindelsen er sikker, og dine penge er i sikre hænder. Så kan du betale dine regninger uden bekymringer.


Få effektiv antivirus

En virus kan indsamle alt om dig: Dine kontaktoplysninger, billeder, personlige filer og bankoplysninger. Sikkerhedspakkens antivirusprogram beskytter dig mod virus, ransomware og inficerede mails og blokerer skadelige links og websider. Samtidig sørger automatiske opdateringer og scanninger for at opdage nye trusler og sikre, at altid har en sikker internetforbindelse.


Shop trygt og sikkert online

Vi handler på nettet som aldrig før. Det betyder også, at vi med sikkerhed besøger internetshops, som ikke har rent mel i posen. Som er ude efter dine penge eller dine bankoplysninger. Sikkerhedspakken beskytter dit privatliv online og fortæller dig, om du bevæger dig på sider, du kan stole på. Så kan du shoppe på nettet med ro i maven.


Læs mere på yousee.dk


Er du ikke allerede en del af Hornsyld-Bråskov NET?


Kontakt os og bliv en del af fællesskabet