shutterstock_417928768
shutterstock_338701460_mani

Mangler du tv-kanaler?

Ekstra point


Mangler du tv-kanaler?

I vores forening har du mulighed for at blande en pakke med tv-kanaler og streamingtjenester. Det er nemt at komme i gang med at blande. Du skal bare have en Grundpakke, og så vælger du, hvor mange Bland Selv-point du vil have oveni. Og jo fl ere point du vælger, jo fl ere tv-kanaler og streamingtjenester kan du blande i din pakke.


Grundpakken indeholder allerede masser af underholdning – og det er helt op til dig, hvad du gerne vil blande af tv-kanaler og streamingtjenester i din egen tv- og streamingpakke. Flere serier? Mere børne-tv? Danske film?
Bland din pakke hjemme fra sofaen, og se, det du har valgt inden for få minu er. Hvis du får lyst til at sammensætte din Bland Selv-pakke på en ny måde, kan du ski e det, du har valgt, ud igen efter 30 dage.


Du bestiller Bland Selv i YouSee-Butik, på 70 70 40 70 eller på yousee.dk. Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv koster det samme som en fast Mellem- og Fuldpakke og betales direkte til din forening. Vil du have 20 point, skal du både bestille en Mellempakke med Bland Selv og 10 ekstra point. De 10 ekstra point koster 70 kr./md. og betales direkte til YouSee. Denne løsning kan ikke bestilles på yousee.dk, og kan i øvrigt kun bestilles sammen med en Mellempakke med Bland Selv.


Oversigt med med mulige ekstra kanaler findes her


Læs mere på yousee.dk – indtast din adresse, og se hvad du har af muligheder.


Bemærk

Du skal bruge et YouSee Kort og en digital kortlæser eller have en YouSee Tv-boks for at se Ekstrakanaler. Når du bestiller Ekstrakanaler via yousee.dk, føjes der automatisk et YouSee Kort til din bestilling. Bemærk, at dit tv skal have en DVB-C modtager for at kunne bruge et YouSee Kort.


Er du ikke allerede en del af Hornsyld-Bråskov NET?


Kontakt os og bliv en del af fællesskabet